logo
RNTV Live

Ştirista Andreea Esca are probleme financiare. Firma vedetei şi-a micşorat profitul de peste 100 de ori!

Afacerea Andreei Esca s-a prăbuşit/ sursa foto EA md
Mihai Constantinescu

Afacerea Andreei Esca s-a prăbuşit

Ştirista Andreea Esca are probleme financiare. Firma vedetei şi-a micşorat profitul de peste 100 de ori!

Totul a îmnceput cum nu se poate mai bine. În urma cu trei ani, Andreea Esca împreună cu soţul ei au pus bazele unei afaceri. Cei doi s-au gândit atunci că pot face bani din organizarea de expoziţii, târguri şi congrese. Şi au avut dreptate. Debutul a fost neaşteptat de bun. În cele trei luni de activitate ale firmei, din acel an, firma a avut un profit net de 215.772 de lei. Asta înseamnă, notează cei de la stirilekanald.ro, un câştig lunar mediu de 71.924 de lei, adică aproximativ 16.000 de euro.

Andreea s-a implicat extrem de mult în afacere şi a participat la mai multe evenimente organizate de firma ei. Cel mai important dintre ele a fost “Academia doamnelor”, desfăşurat la Alba-Iulia.

Dar lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, ajungându-se rapid la un profit de doar 580 de lei pe lună, mai menţionează sursa citată. Conform datelor de la Registrul Comertului, firma a bifat în 2018 un profit net de doar 6.989 de lei, adica 580 de lei pe lună (aproximativ 130 de euro). Comparativ cu 2015, profitul net lunar a scăzut de peste 123 de ori.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor