logo
RNTV Live

Stoichiciu: “Doamna Crăciunoiu a blocat întreg fenomenul sportiv din Ploiești!”

stoichiciu
Cristian Anghelescu

Pe parcursul zilei de azi, redactorii Republikanews au cerut cititorilor un punct de vedere legat de lipsa de decizie a directorului Economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, „Doamna de fier” a municipiului Ploieşti care este considerată vinovata principală pentru blocajele din mai multe segmente ale administraţiei, dintre care cele mai importante sunt cele din sport.

Concret, colegii mei au solicitat ploieștenilor semnarea unei petiții care să conducă la plecarea din funcție a respectivei. www.petitieonline.net/petitie/36885159

Vizavi de această acțiune am solicitat un punct de vedere lui Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploiești, acesta declarându-se întru totul de acord cu această acțiune! Iată ce a declarat acesta pentru Republikanews:

“Este absolut normal ca să votez și eu pentru plecarea acestui personaj din fruntea compartimentului Economic! Odată ce s-a ajuns la blocarea întregului fenomen sportiv, și nu numai, găsesc perfect normală solicitarea colegilor dumneavoastră! Tocmai citeam acum că s-a înființat Clubul Sportiv Berceni! Adică primarul din Berceni alocă bani pentru copii și sport iar Ploieștiul are fonduri zero! Drept pentru care am făcut și noi acel comunicat, care deja a apărut, și pentru care sunt mari șanse să sufere tot bugetul Primăriei Ploiești, pentru că Prefectura nu va valida acel buget fără semnătura noastră! Până la urmă, cu banii aprobați de Comisia Economică noi am făcut niște cheltuieli în aceste prime trei luni ale anului iar acum nu se mai dorește aprobarea! Dacă mai înțelege cineva, ceva, vă rog să-mi spuneți și mie!” a conchis oficialul de la CSM.

În ediția de mâine a Republikanews veți afla și alte puncte de vedere, de la foști sportivi ai CSM-ului, luări de poziție dure la adresa Nicoletei Crăciunoiu, oficial al Consiliului Local care a refuzat să dea aviz favorabil pentru alocarea de fonduri pentru competiţiile sportive şi închirieri de baze sportive, pe motiv că sunt ilegale, şi asta după ce aprobase fonduri timp de trei luni, tot pentru aceleaşi activităţi… Fără cuvinte!

Petitia poate fi semnata aici:

www.petitieonline.net/petitie/36885159

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor