logo
RNTV Live

Strada Torcători nu este singura opţiune pentru Spitalul Municipal Ploieşti. Ce a mai spus primarul despre acest proiect-Video

Adrian Dobre se însoară
Raluca Eparu

Adrian Dobre, primarul Ploieştiului, nu renunţă la ideea spitalului municipal care să reunească atât Spitalul Schuller, cât şi pe cel de Pediatrie. Acest proiect se afla pe lista de investiţii pentru PNDL, cea care a fost transmisă prin poştă şi despre care se ştia că nu a ajuns în timp util.

Cât despre adresă şi celelalte discuţii legate de spital, totul este destul de ambiguu. Încă se analizează costurile de racordare la utilităţi, căile de acces, parcări etc, iar dacă va fi găsită o locaţie şi mai bună, totul s-ar putea modifica.

Cât despre sancţionarea funcţionarului care a trimis prin poştă o listă atât de importantă, primarul spune că viceprimarii se ocupă de acest aspect, dar că lista a ajuns în termen şi că s-au cerut lămuriri de la minister pentru anumite investiţii.

În schimb, Consiliul Judeţean Prahova, prin acelaşi program naţional vrea să facă un spital cu şapte etaje chiar în spatele spitalului de urgenţă.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor