logo
RNTV Live

STUDIU/Ploieştiul, pe primul loc între oraşele cu cea mai scăzută calitate a aerului

aer poluat
rnews

Platforma de anunţuri imobiliare Storia. ro a realizat un studiu conform căruia Ploieștiul, Calarașiul și Bucureștiul au fost desemnate orașele cu cea mai scăzută calitate a aerului din România.
În cadrul acestei cercetări, peste 5.600 de ploieșteni și-au evaluat orașul ca având o calitate scăzută a aerului.

Ploieștenii au votat Albert, Baraolt și Nord – Spitalul Județean ca fiind zonele cu cea mai bună calitate a aerului. Mihai Bravu, Bereasca, bulevardele București și Republicii sunt la coada clasamentului, notate ca zone urbane cu cea mai scăzută calitate a aerului.
Potrivit aceluiaşi studiu,  Brașov, Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe sunt orașele din România cu cea mai bună calitate a aerului.

Studiul, realizat în colaborare cu agenția de cercetare D&D Research, a analizat perceptia cetățenilor asupra calității aerului din orașele și cartierele în care locuiesc. Lista orașelor evaluate ca având o calitate scăzută a aerului continuă cu Focșani, Galați, Slatina, Reșița, Bacău, Satu Mare și Brăila.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/ploiesti-calarasi-si-bucuresti-cele-mai-poluate-orase-vezi-unde-se-respira-cel-mai-curat-aer_353037.html#ixzz4fRWF9DL0

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor