logo
RNTV Live

Sunt cetățean al Ploieștiului și nu mai vreau să tolerez indolența autorităților locale!

gunoi
rnews

Sunt cetățean al Ploieștiului și nu mai vreau să tolerez indolența autorităților locale!

Sunt cetățean al Ploieștiului, înainte de a fi jurnalist. Mă întreb însă de ce cetățenii municipiului pot fi batjocoriți de autorități, culmea, pe banii lor.

Ne batem pentru un loc în Parlamentul European, visăm același nivel de trai ca în Finlanda sau Germania. Ne poticnim însă în probleme minore, care țin de civilizație, înainte de UE.

Pregătim secțiile de votare pentru Alegerile Europarlamentare 2019, dar stăm cu tomberoanele pline de gunoi pe străzi. Pare un paradox, într-un oraș european.

Dar ce facem cu gunoiul?

Operatorul de salubritate nu a mai ridicat gunoiul menajer din anumite cartiere, de două zile. Adică de luni, 20 mai 2019.

Culmea este că, conducerea RASP Ploiești este prima care nu își face treaba. În loc să ia măsuri, Raul Petrescu caută scuze operatorului de salubritate. Și continuă să nu își facă treaba.

Nu cred că o explicație tardivă și ireală ne ajută pe noi, ploieștenii care am rămas cu gunoiul menajer neridicat, deși plătim acest serviciu. Dar, mulțumim domnule Raul Petrescu!

Probabil funcția de șefuț prin PSD a bătut postul plătit cu bani publici de director RASP Ploiești.

Și vă mai spun, domnilor din conducerea RASP sau ROSAL, eu tot cu gunoiul la poartă am rămas. Și vă și plătesc pentru asta! Mulțumesc!

Vă anunț însă că s-a sesizat și Garda de Mediu Prahova……și urmează niște amenzi. Așa poate mai vom conta și noi, contribuabilii.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor