logo
RNTV Live

Surpriză neplăcută pentru şoferii care circulă prin centrul Ploieştiului. Cei care trec pe acolo trebuie să fie foarte atenţi, dacă nu vor să se aleagă cu maşinile distruse/GALERIE FOTO

Surpriză neplăcută Slalom cu ghiveciul de flori stradal
Mihai Constantinescu

Slalom cu ghiveciul de flori stradal

Surpriză neplăcută pentru şoferii care circulă prin centrul Ploieştiului. Pe strada Tache Ionescu, una dintre cele mai circulate artere din oraş, există un ghiveci de flori stradal care dă de furcă şoferilor care trec prin zonă. Acesta este pus la limita dintre prima bandă de circulaţie şi locurile de parcare. Toţi şoferii cae ajung pe aici trebuie să fie foarte atenţi nu doar la ceilalţi participanţi la trafic ci şi la ostacolul periculos: ghiveciul de flori din beton.

Fie că sunt pasionaţi de flori sau nu, şoferii care circulă pe strada Tache Ionescu au parte de o surpriză atunci când trec cu maşina pe aici. Un ghiveci stradal de beton este aşezat la limita dintre prima bandă şi parcarea din apropierea BCR. Şoferii sunt nemulţumiţi de prezenta acestuia pe stradă. Spun că nu-i înţeleg necesitatea, mai ales că această stradă este intens circulată, mai ales în orele de vârf.

“Am văzut acum câteva săptămâni cum cineva şi-a atins o aripă a maşinii de acest ghiveci. A zgâriat maşina pentru că nu a avut suficient loc să treacă. Nu este normal să avem aşa ceva pe stradă. Mai ales aici unde se circulă intens, a spus un ploieştean”

 

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/ploiestenii-nemultumiti-de-conditiile-din-autobuzele-tce-este-bataie-de-joc/

“Am observat şi eu ghiveciul. Eu nu circul noaptea, dar cred că ai şanse foarte mari să-l atingi cu maşina. Nu ai cum să-l vezi. Sper să-l ia cineva de aici, a mai spus un ploieştean.

Până când problema se va rezolva, şoferilor nu le rămâne decât să circule cu atenţie maximă şi ziua şi noaptea.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor