logo
RNTV Live

Surpriză uriașă! Burleanu câștigă la scor! Înfrângere totală pentru Lupescu la alegerile FRF

burleanu lupescu
Ciprian Radu

Burleanu câștigă la scor

Actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, și-a asigurat un nou mandat câștigând șa scor alegerile din primul din tur! Diferența față de reprezentantul Generației de Aur Ionuț Lupescu este uriașă! 

Fotbalul mic decide în fotbalul mare! Cam ăsta ar fi mesajul după victoria zdrobitoare a lui Răzvan Burleanu.

Alianța Generației de Aur care a întrunit cam toți marii fotbaliști ai României a pierdut. Chiar și cu sprijinul fățiș al PSD-ului, în frunte cu Liviu Dragnea.

Iată numărul voturilor pentru fiecare candidat:

Răzvan Burleanu – 168 de voturi
Ionuț Lupescu – 78 de voturi
Marcel Pușcaș – 8 voturi
Ilie Drăgan – 0 voturi

Care sunt explicațiile?

Mutarea lui Burleanu de apropiere a reprezentanților cluburilor mici?  Pare, într-adevăr, cheia câștigării alegerilor, în condițiile în care elita s-a exprimat, în mare majoritate, în favoarea lui Lupescu.

Poate Ionuț Lupescu ar fi trebuit să lucreze la campanie de mai multă vreme. Poate și vocea stridentă a lui Florin Prunea, antemergător în campanie, n-a fost o alegere prea inspirată.

Poate unora li se pare că marii fotbaliști sunt legați încă de metodele trecutului.

Și nici intervenția brutală chiar a politicului nu a fost de bun augur. Nici Liviu Dragnea, nici Firea, nici emisiunile la audiență maximă, nici convorbirile în direct cu Alex Ferguson n-au ajutat.

Metodele lui Burleanu, în schimb, i-au adus o majoritate chiar confortabilă.

E ceva ce Liviu Dragnea poate să înțeleagă mai bine decât oamenii de fotbal. Numai că aici nu i-a ieșit șefului PSD. Aici e în opoziție.

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor