logo
RNTV Live

SURSE: Autorul jafului celebru de 1 milion de euro, deşi nu ştia să numere banii, vizat de percheziţiile de astăzi

sursă foto WOWBiz
Mihai Constantinescu

A furat 1 milion de euro, deşi nu ştia să numere banii. Astăzi, căutat de poliţie din nou

SURSE: Autorul jafului celebru de 1 milion de euro, deşi nu ştia să numere banii, vizat de percheziţiile de astăzi

În 2011, Alexandru Tănase, din valea Călugărească, devenea celebru după ce dadea lovitura vieţii lui deşi nu ştia să numere. La vremea aceea acesta avea doar 16 ani. Împreună cu un prieten de-ai săi au dat peste o valiză plină cu bani. Comoara se afla într-o construcţie părăsită aflată la ieşirea din Ploieşti spre Bucureşti. Peste bani au dat din pură întâmplare. Au intrat în locuinţa respectivă doar pentru a se adăposti şi pentru a putea mânca. Au luat masa chiar pe geamantanul cu bani. La un moment dat, cei doi l-au deschis şi au văzut minunea. Pentru că erau semianalfabeţi aceştia nu au ştiut exact câţi bani sunt acolo. Nu ştiau să numere.

Banii aparţineau unui fost cadru medical. Vânduse mai multe hectare de teren moştenti şi a decis să ascundă banii acolo în loc să-i ducă la bancă.

Tănase a  ajuns în spatele gratiilor şi după trei ani de închisoare a  fost eliberat.

Acum se pare că a intrat din nou în bucluc. Percheziţiile de astăzi desfăşurate de către oamenii legii în Ploieşti şi valea Călugărească îl vizează şi pe el.

Vezi detalii AICI 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor