logo
RNTV Live

SURSE – VIDEO/ Documentele pe care un angajat SGU încerca să le sustragă trebuiau să ajungă la PSD și ALDE?

Dosar-dosare-acte
rnews

Agitație maximă la Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești, după ce directorul serviciului Tehnic – Proiectare, Marius Panaite, a fost susprins listând la o imprimantă documente interne, foarte importante.

Incidentul a fost raportat și la Poliție, iar oamenii legii au verificat situația. Domnul Panaite nu a reușit să ofere prea multe detalii despre ceea ce urma să facă cu documentele, spun surse din SGU. Cum însă nu s-a constatat până acum că acestea ar fi părăsit sediul societății, polițiștii nu au putut lua nici o măsură.

”În acest moment calculatoarele au fost sigilate și urmează să verificăm cine a avut acces la documentele interne ale SGU Ploiești. Vor fi verificate inclusiv mail-urile, asta pentru a vedea dacă au fost transmise electronic aceste documente în afara societății. Dacă se va constata acest lucru, atunci ancheta ajunge la poliție, fiind vorba despre o infracțiune”, ne-a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploiești.

Aceleași surse ne-au dezvăluit că în spatele acestei acțiuni, ar fi un interes politic. Mai exact, documentele trebuiau să ajungă la conducerile PSD și ALDE, iar protecția internă oferită domnului Panite, ar fi fost asigurată de directorul adjunct al societății, Ovidiu Negulescu, membru ALDE. Sursele din interiorul SGU spun că imprimanta la care se listau documentele aparținea chiar directorului adjunct.

”Chiar nu știu nimic despre această situație. Domnul director Panaite s-a plâns că sunt referate de șase luni de zile pentru toner și consumabile, și că nu are cum să scoată la imprimantă niște documente care îi trebuiau. Nu mi-a spus ce documente! I-am permis însă să facă acest lucru folosind imprimanta din biroul meu. Mai multe nu știu și las ancheta să-și urmeze cursul”, ne-a declarat Ovidiu Negulescu, directorul adjunct al SGU.

Vom urmări cursul anchetei și vă vom ține la curent cu noutățile apărute.

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor