logo
RNTV Live

SURSE / EXCLUSIV – O prahoveancă ajunge vicepremierul României

semnul intrebarii – camera ascunsa
Oana Stoica

A fost o zi cu mari frământări pentru ALDE. Biroul Central al partidului i-a retras astăzi sprijinul politic lui Daniel Constantin, pentru toate funcțiile deținute în Guvern.

Pe cale de consecință, o prahoveancă va prelua portofoliul Ministerului Mediului, în timp ce Daniel Constantin a pierdut această funcție.

Pe surse, Republikanews a aflat că viitorul ministru al mediului al fi Grațiela Gavrilescu, în acest moment ministru entru relația cu parlamentul și președinte ALDE Prahova.

Grațiela Gavrilescu a mai deținut acest portofoliu și în cadrul Guvernului Ponta.

În același timp, surse din cadrul ALDE susțin că și funcția de vicepremier îi va reveni Grațielei Gavrilescu, după retragerea sprijinului politic lui Daniel Constantin.

Din toți membrii Biroului permenent al ALDE, doar 12 au votat împotriva deciziei și 5 s-au abținut. Restul de 86 de voturi au fost pentru retragerea sprijinului lui Daniel Constantin.

Daniel Constantin deține funcția de ministru al Mediului, fiind unul dintre cei doi vicepremieri ai Guvernului. În urma deciziei, Constantin pierde postul din Guvern.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor