logo
RNTV Live

Tânăra încătuşată săptămâna trecută nu este tocmai uşă de biserică. Are antecedente penale

Tânăra încătuşată săptămâna trecută nu este tocmai uşă de biserică. Are antecedente penale-696×696
Mihai Constantinescu

Momentul de săptămâna trecută, când o tânără a fost prinsă fără bilet pe autobuz pe un traseu RATP şi ulterior încătuşată de doi poliţişti locali, a stârnit reacţii în lanţ pe reţelele de socializare.

„Pentru un bilet ratp a fost legată cu cătușele, împinsă,trasă !S-a întâmplat acum câteva minute în orașul Ploiești! În ce țară trăim? ” spunea cineva pe o reţea de socializare.

Se pare însă că tânăra cu pricina nu este tocami uşă de biserică şi că are antecedente penale similare.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, Firățoiu Ana a fost condamnată pentru ultraj  când avea doar 14 ani.

„În 2012, doi agenți au oprit pentru control un bărbat care conducea autoturismul personal în stare avansată de ebrietate.
În autoturism se aflau două persoane, Firățoiu Ana (domnișoara cu biletul, care pe atunci avea 14 ani) și mama ei. Bărbatul a devenit agresiv cu polițiștii. Aceștia au încercat imobilizarea și încătușarea. În timp ce polițiștii încătușau persoana, Ana împreună cu mama sa, care are aceeași constituție, au început să lovească polițiștii cu pumnii în cap și să tragă de ei, rupându-le hainele. Au fost imobilizate de martori. Acestea au fost reținute 24 de ore în arest după care au fost în control judiciar. Toți 3 au fost găsiți vinovați pentru faptele lor și condamnați cu suspendare”, a povestit un cititor pentru reporterii Incomod.

Citeşte şi https://portal.republikanews.ro/socant-incatusata-centrul-ploiestiului-fiindca-nu-avusese-bilet-de-autobuz/

sursa https://www.ziarulincomod.ro/tanara-incatusata-joi-are-antecedente-penale-cine-este-aceasta/

sursa foto ziarulincomod.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor