logo
RNTV Live

Tânărul care ieri a murit înecat în Dâmboviţa încercând să salveze un prieten este din Ploieşti. Apel către autorităţi

sursă foto telegrama.ro
Mihai Constantinescu

Tânărul care ieri a murit înecat în Dâmboviţa încercând să salveze un prieten este din Ploieşti. Apel către autorităţi

Tragedia s-a petrecut ieri. Tânărul de 26 de ani, din Ploieşti, a murit înecat în râul Dâmbovița aproape de căminele de studenți din cartierul Regie. Cei de la ISU au ajuns în jurul orei 6 dimineața la fața locului și au descoperit că în râu au căzut două persoane, iar una dintre ele nu mai putea fi salvată. Era chiar ploieşteanul care sărise în ajutorul prietenului său.

Potrivit telegrama.ro, pe  rețelele de socializare, un apropiat al familiei tânărului a lansat un apel către autoritățile din municipiu, pentru sprijinirea părinților băiatului.

“Azi a murit un Ploiestean, incercand să-și salveze prietenul din apele Dâmboviței! Cine ajuta azi un prieten se numeste om bun. Cine își sacrifica viața pentru un prieten cum se numeste???…. Întâmplarea face sa-l cunosc personal pe tatăl acestui ploiestean de 25 de ani. Lucrează la SGU Ploiesti. Este UMAN si NECESAR ca autoritățile publice locale ploiestene sa ajute familia îndurerată!! DUMNEZEU SA-L IERTE!!”, a scris Daniel Tănase pe pagina sa de Facebook.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-povestea-celui-mai-faimos-hotel-de-la-munte-care-a-inceput-in-urma-cu-87-de-ani/?fbclid=IwAR03VOauXzIO_sTFJQ36BQGyZQfE-MoUV_pQjdgdcsgx42oB3aXehdZjoNI

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor