logo
RNTV Live

Târgul de Crăciun 2018. Ploieștiul, la concurență cu București, Sibiu, Timișoara și Cluj!

Târgul de Crăciun 2018.
rnews

Ploieștiul, la concurență cu București, Sibiu, Timișoara și Cluj!

Târgul de Crăciun organizat la Ploiești anul acesta ar trebui să fie spectaculos. Nu doar mai frumos ca anii trecuți, asta este simplu. Ci comparabil cu cele organizate în alte orașe mari din țară, inclusiv în Capitală! 

Site-ul iubescploiestii.ro vine cu detalii interesante despre Târgul de Crâciun 2018.

Vorbim, în primul rând, despre un nou concept adaptat la arhitectura orașului.

Conceptul este gândit de firma care a organizat Festivalul Medieval pe bulevardul Independenței, în vară. În cele trei zile de festival, peste 20.000 de ploieșteni au participat la eveniment.

Asociația Iubesc Ploieștii a creat pe Facebook un eveniment care, spun autorii, a fost foarte bine primit în mediul online.

Aproximativ 10.000 de persoane din toată țara și-au manifestat interesul!  Mulți și-au invitat rudele și prietenii din toată țara, aducând notorietate Târgului de Crâciun.

Persoane din București, Buzău, Brăila, Galați și Târgoviște sunt dornice să viziteze anul acesta Ploieștiul cu ocazia Târgului de Crăciun.

De aseemenea, Târgul de Crăciun din Ploiești a fost nominalizat blogurile pasionaților de călătorie printre cele mai frumoase din România, alături de cele ale orașelor București, Sibiu, Timișoara, Cluj, Brașov sau Oradea!

Rămâne însă de văzut, dacă se va ridica la înălțimea așteptărilor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor