logo
RNTV Live

Tatiana și-a cunoscut ucigașul pe o rețea de socializare. Ancheta crimei  înaintează cu dificultate !

tatiana-tudor
Oana Stoica

Anchetă dificilă la Ploiești. Povestea morții Tatianei Tudor, femeia de 43 de ani, găsită ieri cu gâtul tăiat, este învăluită în mister. Femeia era căsătorită de peste 20 de ani, cu un colonel de armată. Aveau împreună un băiat, care tocmai intrase la facultate.

Tatiana Tudor

Vecinii au aflat șocați vestea. ”Era o femeie bună, veselă. Am plâns toată noaptea. Un copil bun! Păreau fericiți împreună. Nu știu ce să spun”, ne-a mărturisit în lacrimi una dintre vecinele familiei Tudor. Șocați sunt toți cei care i-au cunoscut pe membrii familiei. Băiatul Tatianei este în stare de șoc, iar pe contul lui de facebook, mesajele de condoleanță curg.

IMG-20160805-WA0009      IMG-20160805-WA0008

Surse apropiate anchetei spun că profilul criminalului începe să se contureze. Se pare că relația Tatianei cu șoțul ei scârțâia, iar femeia își făcuse o relație în mediu online. Se presupune că ucigașul se ascundea în spatele unui cont fals de facebook. Tot surse din cadrul anchetatorilor spun că relația înfiripată în mediul online, s-ar fi consumat și în realitate. Procurororii nu exclud însă nici o variantă și merg pe mai multe piste. Acum sunt căutate toate indiciile, dar și posibili martori, care să conducă la prinderea criminalului. Felul în care și-a abandonat victima, spune multe despre criminal, susțin specialiștii în psihologie. Pentru că a avut grijă să învelească victima, reprezintă un gest protector, ceea ce în limbajul psihologilor înseamnă că ucigașul a ținut la Tatiana și, în mintea lui, credea că o protejează în acest fel.

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor