logo
RNTV Live

Tavi Grigore: “Victoria, cuvânt de ordine”!

tavi-grigore
Cristian Anghelescu

Cum bine se cunoaște, Petrolul Ploieşti va juca mâine, de la ora 17:00, pe “Ilie Oană”, cu una dintre echipele bune ale seriei, Petrolul Băicoi.

Antrenorul galben-albaștrilor, Octavian Grigore, se arată circumspect înaintea jocului în care se vede obligat să se descurce fără doi titulari: “Va fi o partidă frumoasă, veți vedea, băicoienii alcătuiesc o echipă care iese la joc și încearcă să surprindă orice inexactitate din jocul adversarei. Din păcate, nouă ne lipsesc doi dintre titulari, Daniel Chiriță și Dragoș Gheorghe, primul având de suportat etapa de suspendare după eliminarea de la Brebu, cel de-al doilea fiind obligat să trateze o pubalgie inghinală. Chiar și așa, vom încerca să ne facem jocul și să câștigăm, victoria fiind cuvântul de ordine” a declarat antrenorul “lupilor” pentru Republikanews.

La casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” se vor pune astăzi în vânzare biletele pentru confruntarea din cadrul etapei cu numărul XX, locația urmând a fi deschisă între orele 10:00-17:30, iar mâine până la ora 17:00, ora de start a întâlnirii.

Ca de fiecare dată, spectatorii sunt rugaţi să-şi procure din timp tichetele de acces, pentru a se evita, astfel, inerenta aglomeraţie de dinaintea începerii partidei.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

– 6 lei la Peluza I şi Peluza II;

– 8 lei la Tribuna a II-a;

– 10 lei la Tribuna I şi Tribuna 0

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor