Taxa pentru închirierea terenurilor de sport la Parcul Vest, aprobată de Consiliul Local

Foto: TELEGRAMA

Taxa pentru închirierea terenurilor de sport la Parcul Vest

Un ploieștean s-a arătat indignat pe Facebook de faptul că administrația Parcului Municipal Vest solicită taxă de închiriere pentru terenurile de sport. 

Directorul Parcului, Donald Constantin, a explicat că proiectul în sine prevede închirierea respectivelor terenului, iar taxa a fost aprobată de către Consiliul Local Ploiești.

“Conform proiectului, tarifele au fost fixate de când s-a făcut recepția parcului. Proiectul nu este generator de profit cu excepția închirierii terenurilor de sport la tariful de 18 lei, a patinoarului, a taxei de parcare și organizării de evenimente. Există și o hotărâre de Consiliu Local în care au fost aprobate tarifele. Eu am pus în practică hotărârea de consiliu și studiu de fezabilitiate al parcului”, a declarat Donald Constantin pentru ziarul Incomod.

“Terenurile pot fi accesate gratuit, nu sunt închise. Atunci când cineva intră pe teren este informat că în cazul în care cineva a achitat taxa va trebui să elibereze ternul în favoarea celor care au plătit, aceștia având prioritate”, a mai spus directorul parcului.

Iată mai jos hotărârea prin care s-au stabilit tarifele la Parcul Municipal Vest:

1 COMENTARIU

  1. Plata cre se percepe la terenurile de sport si parcare sa se perceapa si la sala sporturilor OLIMPIA si sa se termine o data cu discriminarea care se face in Ploiesti , ptr ca toti Ploiestenii platesc imprumuturile primariei si nu este corect sa platim si rate la creditele bancare si taxe in parcurile orasului !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here