Taxa pentru închirierea terenurilor de sport la Parcul Vest, aprobată de Consiliul Local

Foto: TELEGRAMA

Taxa pentru închirierea terenurilor de sport la Parcul Vest

Un ploieștean s-a arătat indignat pe Facebook de faptul că administrația Parcului Municipal Vest solicită taxă de închiriere pentru terenurile de sport. 

Directorul Parcului, Donald Constantin, a explicat că proiectul în sine prevede închirierea respectivelor terenului, iar taxa a fost aprobată de către Consiliul Local Ploiești.

“Conform proiectului, tarifele au fost fixate de când s-a făcut recepția parcului. Proiectul nu este generator de profit cu excepția închirierii terenurilor de sport la tariful de 18 lei, a patinoarului, a taxei de parcare și organizării de evenimente. Există și o hotărâre de Consiliu Local în care au fost aprobate tarifele. Eu am pus în practică hotărârea de consiliu și studiu de fezabilitiate al parcului”, a declarat Donald Constantin pentru ziarul Incomod.

“Terenurile pot fi accesate gratuit, nu sunt închise. Atunci când cineva intră pe teren este informat că în cazul în care cineva a achitat taxa va trebui să elibereze ternul în favoarea celor care au plătit, aceștia având prioritate”, a mai spus directorul parcului.

Iată mai jos hotărârea prin care s-au stabilit tarifele la Parcul Municipal Vest:

1 COMENTARIU

  1. Plata cre se percepe la terenurile de sport si parcare sa se perceapa si la sala sporturilor OLIMPIA si sa se termine o data cu discriminarea care se face in Ploiesti , ptr ca toti Ploiestenii platesc imprumuturile primariei si nu este corect sa platim si rate la creditele bancare si taxe in parcurile orasului !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad Invitatul acestei zile, la emisiunea cu profil sportiv “Pasul la ofsaid”, a fost Cristi Vlad, președintele Petrolului. Una dintre temele...