logo
RNTV Live

VIDEO/ TCE în grevă de avertisment: ” Ploieştenii să meargă să se revolte în faţa Primăriei. Acolo sunt vinovaţii!”

tce 5
rnews

Salariaţii TCE protestează la această oră, transportul în comun fiind paralizat complet în Ploieşti până la ora 11.00. Nu este un protest paşnic, angajaţii strigându-şi nemulţumirile şi huiduind autorităţile locale.  Situaţia financiară în care a ajuns societatea din cauza datoriilor este motivul pentru care sindicaliştii au intrat azi în grevă de avertisment. Potrivit spuselor liderului de sindicat, Ion Mişcă, ” deja se pune problema la modul că noi,reluând transportul în comun, punem în pericol integritatea fizică a călătorilor. Nu se poate aşa ceva!Nimeni de la Primărie nu a venit până acum să stea de vorbă cu noi.  Ne cerem scuze în faţa ploietenilor revoltaţi, însă, eu îi sfătuiesc să meargă să reclame la Primărie. Acolo sunt vinovaţii!”

 

Sindicaliştii de la TCE sunt hotărâţi, totodată, să facă plângere penală împotriva Nioletei Crăciunoiu, directorul Direcţiei Economice, cea ” care a ajuns să comande tot Ploieştiul şi care se face respnsabilă de dezastrul în care ne aflăm” a mai adăugat Mişcă.

De miercurea viitoare, salariaţii TCE vor intra în grevă generală . Deja s-au strâns peste 90% de semnături pentru declanşarea conflictului de muncă pe perioadă nedeterminată.

tce 2tce 1tce4tce 3

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor