logo
RNTV Live

Te duci la bulgari în concediu? Trebuie să știi asta! Avertizare pentru turiști!

Bulgaria2.jpg.gallery
Ciprian Radu

Mai multe persoane au postat avertismente pe TripAdvisor, în legătură cu litoralul bulgăresc. În Marea Britanie, ministerul de Externe a emis o avertizare oficială. 

Este vorba despre o metodă de înșelătorie, care, adesea, se transformă în tâlhărie!

În Sunny Beach, dar și în alte zone frecventate de turiști străini, interlopii se folosesc de minore pentru a-i atrage pe bărbați în zone retrase.

Fetele agață bărbați străini aflați sub influența alcoolului. Odată ajunși într-un loc ferit de priviri, victimele sunt deposedate de bunuri și, deseori bătute de interlopi.

Ministerul de Externe al Marii Britanii a emis o averizare pentru turiști:

„Am primit mai multe plângeri în legătură cu jafuri și agresiuni asupra turiștilor de către prostituate și cei care le controlează. Evitați zonele în care activează prostituatele: parcări, plaje izolate, zonele slab iluminate sau zonele împădurite. Unii turiști au fost suprataxați în cluburile de striptease din Sofia și în unele resorturi din Bansko, Borovets sau Sunny Beach. Victimele sunt suprataxate cu sute de euro și amenințate cu bătaia dacă nu plătesc”.

Sursa: Digi 24

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor