logo
RNTV Live

Teleormanizarea României continuă. Dragnea își aduce premier de acasă

viorica dancila
rnews

Teleormanizarea României continuă.

Liviu Dragnea continuă să conducă PSD cu mână forte. 

Tudose este al doilea premier dat jos de PS Dragnea. Acesta a demisionat după ședința CEx. Primul, Sorin Grindeanu, a fost dat jos prin moțiune de cenzură.

Fript de două ori, pare că Dragnea s-a asigurat a treia oară. Propunerea PSD pentru funcția de prim ministru este europarlamentara Viorica Dăncilă. Este președinta organizației de femei din PSD, conduce drupul social democrat din Parlamentul European și, foarte important, e din Teleorman.

Cum s-ar zice, Dragnea a venit cu premierul de acasă. Unii dintre liderii PSD sunt reticenți tocmai pentru că Viorica Dăncilă este considerată o apropiată a lui Dragnea.

În ultimele zile, Viorica Dăncilă s-a remarcat prin criticile la adresa lui Mihai Tudose.

S-a născut pe 16 decembrie 1963, la Roșiori de Vede.

Ea este membră în PSD din 1996 și președintele organizației de femei a PSD din octombrie 2015. Între 2008-2009 a fost consilier județean din partea PSD la Consiliul Județean Teleorman.

Între 1989-1997 a fost profesoară la Liceul din Videle, iar între 1988-2009 a lucrat ca inginer la OMV PETROM. Începând din 2009 este europarlamentar PSD.

Foto: Adevărul

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor