logo
RNTV Live

Temperaturi SUB VALORI NORMALE. Cum va fi vremea până la final de lună

drum cu zapada 3
rnews

Mijlocul lunii noiembrie aduce o răcire semnificativă a vremii faţă de perioada anterioară. Temperaturile vor ajunge sub valorile normale.

Perioadele însorite din vest şi din sud-vest ar putea fi întrerupte şi de ploi slabe. În restul zonelor, burniţa va apărea pe suprafeţe extinse, iar noaptea, va ninge la munte. Temperaturile vor mai urca la 16 grade numai în sud-vestul ţării.

Apoi, cel puţin până la sfârşitul săptămânii, va fi din ce în ce mai frig. În plus, se vor înmulţi şi precipitaţiile, în special în est, în sud şi în centru, dar vor fi slabe. La munte, va ninge, iar pe alocuri, în masivele sudice şi estice se va depune strat consistent de zăpadă şi va fi viscol. Trecător, ninsori şi lapoviţă vor fi şi în zonele joase din estul ţării

În Bucureşti, peisajul nu se va modifica semnificativ în orele următoare. Cerul va fi noros, trecător va ploua slab, dar temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. Ele vor creşte până la 12 grade Celsius.

Sursa: digi24.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor