Temutul clan Ghenosu, luat pe sus de poliţişti. 238 de percheziții, inclusiv în Prahova. Aşa ceva nu s-a mai pomenit

mandate periate cannabis desfăşurare de forţe VIDEO/ 15 percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti din Buzău, Prahova şi Galaţi pentru destructurarea unei grupări periculoase

 238 de percheziții, inclusiv în Prahova.

Temutul clan Ghenosu, luat pe sus de poliţişti. 238 de percheziții, inclusiv în Prahova. Aşa ceva nu s-a mai pomenit.

238 de percheziții şi 290 de suspecţi audiaţi. Procurorii DIICOT dau cea mai dură lovitură din ultimii ani crimei organizate.

Palatele clanului Ghenosu sunt periate centimetru cu centimetru de către oemenii legii. Vizaţi sunt şi membrii celei mai mari reţele de trafic de droguri de mare risc din vestul ţării.

Printre cei suspectaţi de cei de la DIICOT se numără tineri studenţi la medicină şi drep.

Potrivit Poliţiei Române sunt puse în executare 238 de mandate de percheziție în București și 28 de județe (Botoșani, Suceava, Iași, Neamț, Vaslui, Galați, Brăila, Vrancea, Covasna, Brașov, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Constanța, Ialomița, Călărași, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caraș, Hunedoara, Timiș, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Cluj și Bistrița Năsăud), urmând a fi audiate peste 290 de persoane.

Dosarele în cadrul cărora sunt efectuate perchezițiile vizează comiterea infracțiunilor de  constituire a unui grup infracțional organizat, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală și spălare de bani.

În alte dosare se efectuează cercetări  pentru efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

De asemenea, se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală, falsificare de instrumente electronice de plată, punere în circulație de instrumente electronice de plată contrafăcute, deținere de instrumente electronice de plată contrafăcute, fals material în înscrisuri oficiale şi fals informatic.

Totodată, sunt efectuate percheziții în dosare penale în care sunt cercetate fapte de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism și mărturie mincinoasă.

CITEŞTE ŞI https://www.republikanews.ro/contractul-pentru-realizarea-centurii-comarnic-a-fost-reziliat/

CITEŞTE ŞI https://www.republikanews.ro/video-cu-masina-pe-contrasens-in-sensul-giratoriu-de-la-paulesti/

Foto cu carater ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here