logo
RNTV Live

Tentativă de omor la Slănic. Un bărbat a fost înjunghiat cu cuţiţul de un cunoscut

Tentativă de omor la Slănic. Un bărbat a fost înjunghiat cu cuţiţul de un cunoscut
Mihai Constantinescu

Bărbat înjunghiat cu cuţitul

Tentativă de ormor la Slănic. Un bărbat a fost înjunghiat cu cuţiţul de un cunoscut.

Incidentul a fost anunţat prin apelul unic 112. Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi, dar şi de la ambulanţă. Bărbatul scăpase ca prin urechile acului de furia atacatorului să nu fie ucis. Era în viaţă după ce fusese înjunghiat în abdomen. A fost transportat de urgenţă la spital.

Cei doi sunt ciobani şi totul a pornit de la o neînţelegere

Oamenii legii au pornit imediat pe urmele celui care îl înjungiase pe bărbat. Pe baza informaţiilor primite, aceştia l-au prins în scurt timp. Se pare că este vorba despre un bărbat de 46 de ani din Slănic. Asupra lui a fost găsit şi cuţitul cu care atacase. Mai precis un cuțit tip briceag cu lama în lungime totală de aproximativ 10 cm și o lățime de 3 cm.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, dosarul fiind înaintat Poliției Slănic pentru continuarea cercetărilor.  Ieri seară  a fost prezentat  Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor