logo
RNTV Live

TERCI! Petrolul a strivit Alexandria!

arnautu la alexandria
Ciprian Radu

TERCI! Petrolul a strivit Alexandria!

Petrolul a făcut spectacol la Alexandria, pe terenul contracandidatei în lupta pentru prima poziție. Ca o echipă mare pentru care fotbalul mic este neîncăpător. Ca o echipă care promovează și-și duce cu onoare blazonul. Spre prima ligă! 

Nu au fost prea mulți suporteri petroliști care să fi avut cu adevărat emoții înaintea confruntării de Alexandria. Desigur, cele patru puncte distanță ofereau o stare confortabilă. Dar mai era ceva.

Jocul în creștere, siguranța în toate compartimentele.

Pe care, lupii le-au etalat perfect, la timp.

A fost un adevărat festival galben-albastru în prima repriză, cu patru goluri care de care mai frumoase!

Arnăutu a deschis scorul în minutul 19, cu o execuție sigură, de atacant adevărat.

Patru minute mai târziu, tot el l-a executat pe Olteanu, din interiorul careului mare, șutând cu sete într-o minge căzută la 11 metri.

Apărarea Alexandriei, praf! Sau, mai bine zis terci, după numele unuia dintre componenții echipei din Teleorman.

Defensiva gazdelor a mai clacat o dată. Saim a recuperat o minge în careul advers și a șutat suprinzător, cu stângul, din unghi, la vinclul opus! Gol superb, 0-3 în minutul 35!

Și 4-0 până la pauză, după cea mai frumoasă fază a primei reprize: Păun l-a lansat cu exteriorul pe Nini Popescu, mijlocașul petrolist a tras toți fundașii, iar Arnăutu a fost lăsat singur la 16 metri. Pasă simplă a lui Nini și, din nou, execuție sigură a lui Sergiu.

Cu tolba plină după prima repriză, galben-albaștrii au lăsat-o mai moale după pauză.

Gazdele au călcat mai des în careul lupilor. De înscris au înscris tot ploieștenii. De data asta, în propria poartă. Ichim a fost ghinionistul, încercând să îndepărteze o minge care venise din bară.

S-a terminat 1-4, iar Petrolul are acum 7 puncte în fața Alexandriei.

Adio, Serie C! Așa cum au cântat fanii lupilor, minute bune, după încheierea partidei.

Un consilier local la meci

Avocatul George Botez, membru în Consiliul Local Ploiești, a făcut deplasarea la Alexandria. Susținător declarat al Petrolului, Botez a ținut să vadă pe viu meciul care poate decide promovarea.

FCM Alexandria – Petrolul 1-4 (0-4)

Marcatori: Ichim (69-autogol) / Arnăutu (19, 23, 41), Saim (35)

FCM Alexandria: Olteanu – 2. Sârbu (65 Constantinescu), 5. Floricel, Radu – Terci (43 Boșoteanu), Calofir, Mitran (65 Vârtej), Desculțu – Barbălată, Căpățînă (Oprescu 84). Antrenor: Marius Stoica.

Petrolul: Bolboașă – Țicu, Ichim, Antoche – Saim, Chindriș (78 Prunescu), Andor (65 Cârjan), Velisar – N. Popescu, Arnăutu (67 Lambru), Păun (46 Ciocâlteu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Foto: sportpictures.eu-fcpetrolul.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor