logo
RNTV Live

Ţigările electronice,alternativa nefastă a celor clasice. Conţin şi nichel, staniu și plumb

Ţigările electronice, alternativa nefastă a celor clasice. Conţin şi nichel, staniu și plumb
Mihai Constantinescu

Dacă aţi renunţat la tutun în favoarea ţigării electronice, crezând că astfel vă protejaţi sănătatea şi îi protejaţi şi pe cei dragi, atunci trebuie să aflaţi că v-aţi înşelat!

Specialiştii au ajuns la concluzia că aerosolii inhalaţi atunci când se fumează o țigară electronică au în componența sa chimicale dăunătoare și particule ultrafine care ajung în plămânii consumatorului. Diacetilul, benzenul, nichelul, staniul și plumbul, sunt doar câteva dintre elementele chimice care se regăsesc în vaporii emanați de țigările electronice.

Plus că, vreţi nu vreţi tigările electronice conțin nicotină, care creează dependență. Copii care inhalează vaporii de la ţigara electronică, poate să le afecteze dezvoltarea cerebrală influențând modul în care sinapsele din creier se formează, potrivit lifehacker.com.

 

citeşte mai multe aici https://playtech.ro/2017/tigarile-electrice-mai-daunatoare-decat-am-crede/?utm_source=Wall-Street&utm_campaign=WS&utm_medium=CPC%20WS&utm_term=W

sursa foto PRBox

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor