logo
RNTV Live

Timp pierdut. Ghiță a refuzat să dea declarații în videoconferință

ghita
Ciprian Radu

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-au audiat miercuri pe Sebastian Ghiță, aflat în custodia autorităților din Serbia, prin intermediul unei videoconferințe.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă nu a dat nicio declaraţie în dosarul Ponta-Blair. Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că Ghiță a invocat faptul că nu este asistat în Serbia de către apărătorul ales de el, iar în aceste condiţii o nouă videoconferinţă a fost programată pentru luni.  Aflat în arest preventiv în Serbia, Sebastian Ghiţă a intrat în direct cu autorităţile judiciare din România miercuri după-amiază, într-o videoconferinţă, în cadrul unei şedinţe secrete care a avut loc la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

El ar fi trebuit să răspundă întrebărilor în cadrul şedinţei de judecată în dosarul în privind vizita fostului premier britanic Tony Blair în România, în care este urmărit penal şi fostul premier Victor Ponta.

Şedinţa de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost secretă şi a început la ora 13.00, iar în sală s-a aflat şi un interpret de limbă sârbă.

Digi 24

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor