logo
RNTV Live

Tinerii, încurajaţi să îşi dezvolte o afacere. Programul ” Start – up Nation România” a fost aprobat

program psd
rnews

Grupul parlamntar al PSD a votat ieri proiectul de lege care face referire la stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, prin aplicarea căruia se setimează înfiinţarea a 10.000 de noi afaceri în fiecare an.

Este vorba despre programul ” Start up Nation România”, unul dintre cele mai ambiţioase programe de susţinere a antreprenoriatului român, fiind o oportunitate pentru toţi cei care doresc să îşi realizeze proiectele şi au nevoie de sprijin financiar.Programul a fost aprobat cu 237 de voturi pentru dintr-un total de 246.

Laura Moagher, parlamentar prahovean, se numără printre cei care au votat acest proiect, alături de alţi colegi, senatori şi deputaţi PSD, aceasta susţinând că speră că prin acest program, tinerii plecaţi la muncă şi la studii în străinătate se vor întoarce acasă şi vor pune în practică toate cunoştinţele dobândite în alte ţări. “Crearea şi implementarea unui proiect de o asemenea anvergură a necesitat multă implicare şi ne aşteptăm ca acest program să genereze 10 mii de noi întreprinderi şi 20 de mii de noi locuri de muncă, mai ales în rându tinerilor” a spus aceasta.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor