logo
RNTV Live

Toader râde de funcţionarii Primăriei Ploieşti: “Noi am fost personal să ducem lista cu investiţiile, nu am depus-o prin fax “-Video

Prioritățile președintelui Consiliului Județean Prahova pentru 2018. Care este prioritatea zero
Raluca Eparu

“La capitolul investiţii avem Zero lei. Pentru că nu sunt bani pentru investiţii. Să ştiţi că bugetul acoperă doar funcţionarea. Ar trebui anul viitor să ne gândim să găsim soluţii pentru a face economii, pentru că şi excedentul pe care îl avem în acest moment, dacă vom reuşi să cheltuim pe investiţii, anii viiitori va trebui să găsim surse de finanţare alternative”.

Este declaraţia lui Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, în faţa aleşilor judeţeni prezenţi astăzi în şedinţa de votare a bugetului pe 2017, făcând referire la excedentul care va trebui să acopere deficitul în valoare de 142.534 mii lei.

Acesta a spus însă, că sunt mai multe proiecte prinse în buget dar care vor avea finanţare ori de la bugetul de stat, ori din proiecte europene.

Consiliul Judeţean nu a rătăcit lista cu investiţiile pe care le-ar putea plăti Ministerul Dezvoltării prin PNDL, Programul Naţional de Dezvoltare locală. “Comparativ cu Primăria Ploieşti, noi am depus lista personal, nu am trimis-o prin fax”, a spus Toader în timpul şedinţei.

Este vorba despre staţia de tratare mecano biologică a deşeurilor în valoare de 61.992 mii lei, care va fi făcută de firma Strabag, mai multe consolidări de drumuri, refacere de podeţuri, şcoala gimnazială specială nr.1 care este pe AXA PNDL, unde există deja contractul semnat cu o valoare de 4,5 milioane de lei.

La şcoala specială nr.2 din Ploieşti se va face un teren de joacă, la şcoala profesională specială de la Plopeni este prevăzut un lift pentru persoanele cu handicap, dar şi lucrări de drenare a apei la Şcoala specială nr.1 din Ploieşti care se indundă mereu de la ploi şi reparaţii capitale la acoperiş.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor