logo
RNTV Live

Toate autoturismele din Ploieşti s-au tansformat în “seifuri” greu de spart. Totul este îngheţat

freezing rain
Mihai Constantinescu

Ploieştiul este îngheţat

Toate autoturismele din Ploieşti s-au tansformat în “seifuri” greu de spart. Totul este îngheţat.

Toate maşinile şi drumurile din Ploieşti sunt acoperite în această dimineaţă de o pojghiţă periculoasă de gheaţă.

Cei care au plecat cu maşinile la serviciu de dimineaţă s-au lovit de o problemă de-a dreptul caraghioasă:nu au putut intra în maşini cum o făceau în mod obişnuit. Au pătruns în autovehicule extrem de greu din cauza stratului de gheaţa care practic a transformat autovehiculele în “seifuri ” pe patru roţi.

“.Am stat 15 minute să pot intra în maşină…E îngheţată bocnă. Nu am pututu nici măcar să curăţ geamurile cu racleta, a spus o ploieştencă”

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ciudateniile-primaveriirepercusiuni-grave-in-prahova-sute-de-persoane-fara-electricitate/

Mi-am dat seama că mă voi confrunta cu acestă problemă şi m-am trezit cu o oră mai devreme. A fost foarte greu să deschid maşina. Era pur şi simplu îngheţeată ca într-un congelator. După ce am intrat în ea, cu chiu cu vai, am pornit căldura. Altfel nu reuşeam să curăţ geamurile, a spus un alt ploieştean.

Ploaia înghetaţă a provocat probleme şi în judeţ şi nu doar şoferilor. 400 de locuinţe din 3 localităţi au rămas fără curent. Avaria generală a cuprins 15 transformatoare.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor