logo
RNTV Live

Toate investigaţiile şi medicamentele sunt de astăzi contra cost. Nu se mai eliberează trimiteri și rețete compensate

Prahova a fost lăsată în aer
Mihai Constantinescu

Medicii de familie nu mai eliberează trimiteri și rețete compensate

Toate investigaţiile şi medicamentele sunt de astăzi contra cost. Nu se mai eliberează trimiteri și rețete compensate.

Medicii de familie nu mai eliberează trimiteri și rețete compensate, anunţă telegrafonline.ro. Măsura a fost luată după ce Guvernul nu și-a onorat promisiunile făcute în noiembrie.

În noiembrie anul trecut medicii de familie au protestat faţă de birocraţia din sistemul medical. La acel moment Ministrul Sănătății apromis că se va găsi o soluţie ca aceştia să primescă bani în plus, însă nu s-a întâmplat acest lucru.

Acest lucru i-a determinat pe medicii de familie să ia decizia bombă. Adică să nu mai elibereze de astăzi trimiteri și rețete compensate. Cei care astăzi vor trece pragul cabinetelor vor fi nevoiţi să aibă şi bani la ei pentru a plăti consultaţiile, care pot costa cel puțin 30 de lei.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/dna-o-noua-lovitura-pentru-fosta-sefa-a-autoritatii-electorale-permanente-ce-decizie-au-luat-procurorii-ploiesteni/

Conform celor de la telegrafonline.ro, medicii de familie nu vor mai semna contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate şi, prin urmare, nu vor mai presta servicii gratuite.

Situaţia nu-i va afecta pe acei pacienţi a căror medici de familie  au semnat deja contractele. Afectaţi vor fi cei unde contractul nu a fost semnat şi unde medicii de familie vor continua protestul.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor