logo
RNTV Live

Toate tunurile pe Tunari!

arnautu petrolul la moreni
Ciprian Radu

Toate tunurile pe Tunari!

Petrolul se întoarce pe stadionul Ilie Oană. Mâine, de la ora 19.00, galben-albaștrii joacă împotriva formației CS Tunari, locul al cincilea în serie. 

Lupii au adunat șase puncte din cele două deplasări consecutive, la Aninoasa și la Moreni. Planul e să obțină tot atâtea din următoarele două partide, cele de săptămâna aceasta, care preced confruntarea cu FCM Alexandria. Confruntare care, odată câștigată, ar trebui să rezolve, în proporție mare, lupta pentru promovare.

Petrolul întâlnește, așadar, mâine, de la ora 19.00, pe CS Tunari, iar vineri, de la ora 16.00, pe Concordia Chiajna II.

 

Galben-albaștrii se pregătesc pentru acest “set” de șase puncte încă după confruntarea de la Moreni.

Au avut antrenament în fiecare zi, iar de azi au intrat în cantonament.

Două absențe importante

Antrenorul Romulus Ciobanu nu poate miza pe doi jucători de bază. Claudiu Tudor s-a accidentat în jocul precedent, iar Paul Antoche este suspendat din cauza cartonașelor galbene.

Întâlnirea de mâine va fi condusă, de la centru, de către gălăţeanul Dorin Burloiu, cel care va fi ajutat de concitadinul său Răzvan Bedreagă şi de către Adrian Mihăiţă Noroc (Botoşani).

Ca observatori au fost delegaţi Gheorghe Mihalache (Buzău, pentru arbitraj) şi Florentin Barbu (Galaţi, pentru organizare).

Casa de bilete, deschisă până la startul meciului

Puse în vânzare de săptămâna trecută, biletele pentru acest joc vor fi disponibile şi mâine, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”. Aceasta va fi deschisă de la ora 09.00 până la startul întâlnirii, iar preţul tichetelor este cel obişnuit: 6 lei la Peluze, 10 lei la Tribuna a II-a, 15 lei la Tribuna I şi 20 lei la Tribuna 0.

Foto: fcpetrolul.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor