logo
RNTV Live

Top trei obiective turistice din Valea Doftanei pentru vara lui 2017

Top trei obiective turistice din Valea Doftanei pentru vara lui 2017
Mihai Constantinescu

Dacă planurile de vacanţă nu au fost încă stabilite, atunci poate ar trebui să luaţi în calcul şi o destinaţie nu foarte îndepărtată dar care va aduce un plus de farmec vacanţei din acest an.

Vă propunem să descoperiţi Valea Doftanei. Aici există cel puţin trei obiective turistice care merită să fie vizitate. Ne referim aici la: Lacul Păltinoasa, Cheile Doftanei şi Ruinele Vechii Biserici.

Lacul Paltinu este un lac de acumulare pentru apă potabilă şi este întins pe o lugime de 3 km, oferind o privelişte încântătoare. Ambele maluri oferă condiţii prielnice pentru aşezarea unor campinguri pitoreşti.1

De vizitat sunt şi Cheile Doftanei care oferă privelişti asemănătoare celor de la Cheile Bicazului. Acest obiectiv turistic se găseşte la o distanţă de doar 20 de kilometri de Câmpina.

2

Nu în ultimul rând trebuie să vizitaţi Ruinele Bisericii Vechi în Trăisteni, construită între anii 1926-1942, renumită pentru arhitectura deosebită după care a fost ridicată. In pronaosul bisericii se află şi un tablou pictat al unuia dintre marii suverani ai României, Regele Mihai I.

1t

sursa http://www.valeadoftanei.ro/obiective-turistice.html

sursă foto http://www.valeadoftanei.ro/obiective-turistice.html

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor