logo
RNTV Live

Topul atracţiilor turistice despre care nici nu aveai habar că există: de la muzeul cartofilor prajiti si branzei, la muzeul sforăitului

sursă foto wall-street.ro/
Mihai Constantinescu

Listă pentru vacanţe altfel

Topul atracţiilor turistice despre care nici nu aveai habar că există: de la muzeul cartofilor prajiti si branzei, la muzeul sforăitului.

Dacă vrei să ai o vacanţă de vară diferită de cele avute până acum, nu ar strica să o “condimentezi” cu locuri inedite.

Wall-street.ro, a întocmit lista celor 30 de atracţii turistice mai puţin obişnuite care pot da şi mai multă culoare vacanţei tale.

Printre acestea se numără şi cartofilor prăjiţi si brânzei, sanctuarul plutitor al pisicilor din Amsterdam- Olanda , muzeul sforăitului şi magicienilor.

Lista începe cu Muzeul David Hasselhoff din Berlin, dedicat starului din celebrul serial de televiziune Baywatch, este printre cele mai neglijate atractii turistice, potrivit clasamentului realizat de Trainline, citat de independent.co.uk. Pe locul doi, in topul citat, se afla Sanctuarul plutitor al pisicilor din Amsterdam, un adapost pentru pisicile abandonate şi fără stapân din oraş.

Citeşte continuarea AICI

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor