logo
RNTV Live

Tradiţie şi continuitate la Gorgota. Localnicii în sărbătoare/ VIDEO

Tradiţie şi continuitate la Gorgota. Localnicii în sărbătoare
Mihai Constantinescu

Festivalul Mesteşugarilor “Continuitate şi Tradiţie”a ajuns la editia a XIII-a

Tradiţie şi continuitate la Gorgota. Un primar din Prahova reuşeste să menţină tradiţia şi continuitatea. Este vorba despre primarul din Gorgota, Ionuţ Nicolae Dumitru care alături de autorităţile locale şi judeţene a putut să desfăşoare în acest week-end cea de-a XIII-a editie a Festivalului Mestesugarilor “Continuitate si Traditie”.
Festivalul a reunit artisti populari din regiune, dar şi meştesugari şi producatori din Prahova, dar şi din alte zone ale ţării. Au expus spre vânzare produse realizate din lemn, ceramica, fier, hartie, precum si produse alimentare.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/astazi-este-ziua-imnului/

Evenimentul a adus în faţa celor prezenţi la festival şi ansambluri folclorice din zona Prahovei, interpreţi de muzică populară şi uşoară. La eveniment a luat parte şi senatorul Radu Oprea, care a ţinut să-l felicite pe primarul localităţii pentru acest festival.

“Gorgota – A XIII-a editie a Festivalului Mestesugarilor “Continuitate si Traditie”
Felicitari Primarului Ionut Nicolae Dumitru, a pus Radu Oprea într-o postare pe pagina sa de facebook

“Este deosebit şi frumos! Tradiţia se păstrează în Prahova şi întreaga tara!”, a spus pe pagina de Facebook a senatorului Radu Oprea, Ovidiu Scrisu  

La eveniment au participat şi alţi invitaţi de seamă, printre care şi Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa foto / video Facebook

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor