logo
RNTV Live

Trafic îngreunat în Prahova din cauza unui transport agabaritic. Ce rută trebuie evitată?

transport agabaritic transport Transport agabaritic prin Prahova
Mihai Constantinescu

Trafic îngreunat în Prahova din cauza unui transport agabaritic. În acest sens,  CNAIR a eliberat autorizație specială de transport pe ruta:

Brazi (PH) – DN 1A – Ploieşti – DN 1 – DN 72 – Târgovişte – DN 71 – DN 7 – Titu – Găeşti – Piteşti – Bascov – DN 67 – DN 64  – Drăgăşani – DN 67B – DN 67C –  DN 65F – DN 65 – Limita municipiului Craiova

Convoiul va fi însoțit, conform prevederilor Autorizației Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate și de un echipaj al Poliției Rutiere. Transportul se va desfășura etapizat, pe o lungime de 1 km cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere.

Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, participanții la trafic sunt rugaţi să respecte indicațiile reprezentanților Poliției Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic și, în măsura în care este posibil, să se evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul.

Detalii privind desfășurarea transportului (perioade și sectoare restricționate) se pot obține de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon: 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34.

sursa comunicat CNAIR

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor