logo
RNTV Live

Tragedie în Buzău. Femeie ucisă de un vecin sub ochii soțului ei imobilizat în scaun cu rotile

Erika Stoica

Crima a fost comisă în comuna buzoiană Smeeni, unde o femeie în vârstă de 75 de ani a fost ucisă brutal chiar sub ochii soțului ei imobilizat într-un scaun cu rotile. Agresorul, un bărbat în vârstă de 66 de ani, vecin al cuplului, și-a înjunghiat victima, punând capăt unei neînțelegeri.

Evenimentul teribil a avut loc în plină zi, când femeia obișnuia să iasă din casă împreună cu soțul său, așezându-se pe o bancă în apropierea locuinței. Însă pacea lor a fost zdruncinată când agresorul a venit înarmat cu un cuțit și a atacat-o pe femeie chiar sub privirile îngrozite ale partenerului ei de viață. Loviturile primite au fost fatale, iar femeia a pierit pe loc.

Bărbatul agresor nu a încercat să fugă de locul faptei, ci a mers direct acasă, așteptând sosirea polițiștilor. Oamenii legii au reușit să-l localizeze și să-l încătușeze pe agresor. Acesta a fost dus la sediul Poliției orașului Pogoanele pentru audieri, iar ulterior a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Vecinul violent, în vârstă de 66 de ani, era cunoscut în localitate pentru comportamentul său agresiv, mai ales în momentele în care consuma alcool.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor