logo
RNTV Live

Transfăgărăşanul s-a transformat în pericol pentru turişti? CNAIR ar putea cere închiderea lui de urgenţă

Transfăgărăşanul s-a transformat în pericol pentru turişti? CNAIR ar putea cere închiderea lui de urgenţă
Mihai Constantinescu

Nici nu a fost deschis bine că ar putea fi închis din nou. Este vorba despre “cel mai frumos drum din lume”, cum a fost numit Transfăgărăşanul de realizatorii emisiunii “Top Gear”, care ar putea fi închis după ce o stâncă imensă, de aproximativ 1.000 de tone, s-a prăbusit la kilometrul 126.

În orice clipă alte două stânci se pot desprinde, spun reprezentanţii CNAIR. Pentru a se evita o nenorocire se ia în calcul închiderea Transfăgărăşanului.

“La partea superioară a acestui bloc de stânca se aflâ încă două stânci de dimensiuni relativ mai reduse, care prin desprindere ar putea afecta partea carosabilă a drumului şi implicit siguranţa participanţilor la trafic. Precizăm că în eventualitatea creşterii gradului de risc, CNAIR va propune închiderea circulaţiei rutiere, prioritară fiind protejarea vieţii şi integrităţii corporale a celor care tranzitează zona în aceste zile”,  se arată în comunicatul CNAIR.

citeşte mai multe aici http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cnair-cere-inchiderea-transfagarasanului-o-stanca-de-1-000-de-tone-s-a-prabusit-la-marginea-soselei.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor