logo
RNTV Live

Trasee moderne pentru turiștii care ajung în Bușteni / VIDEO

20170320_105729 (Large)
Oana Stoica

Primăria orașului Bușteni are planuri mari pentru anul acesta. Au fost găsite surse de finanțare pentru infrastructura orașului, iar aici vorbim despre extinderea rețelei de apă și canalizare, de construirea unor blocuri de locuințe în Bușteni, a unui bloc de locuințe de serviciu și repararea unor poduri.

Tot anul acesta urmează să fie reabilitată și Crucea Eroilor de pe Caraiman. Monumentul va fi reabilitat cu fonduri din bugetul Ministerului Apărării Naţionale, în vederea sărbătoririi, la 1 Decembrie 2018, a o sută de ani de la Marea Unire.

Tot anul acesta se va demara și lucrarea de modernizare și astfaltare a drumului care duce la Gura Diham. Drumul este în categoria drumurilor comunale, însă va fi clasificat drept drum județean. Finanțarea este asigurată de la Consiliul Județean Prahova.

Din păcate nu se poate vorbi despre o nouă pârtie la Bușteni. Cea veche nu poate fi extinsă, iar anul acesta se va produce și delegarea de gestiune către un alt administrator.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor