logo
RNTV Live

Trei cățeluși au fost salvați de la moarte de cel mai inimos jandarm din Prahova / FOTO

madalin si catelusii (Large)
Oana Stoica

Despre jandarmul din cadrul IJJ Prahova, Mădălin Tănase, a auzit o țară întreagă. Sensei Mădălin antrenează în timpul liber, împreună cu soția sa, Ana Maria, aproape 100 de copii.

Jandarmul ii învață pe cei mici nu doar toate stilurile de lupte de contact, ci și să învețe bine și să fie tot timpul gata să întindă o mână de ajutor.

El însuși este un exemplu pentru cei mici. Mulți dintre copii, provenind din familii dezorganizate sau sărace, au găsit în Mădălin Tănase un tată și un prieten.

Duminică seara, Mădălin le-am mai dat tuturor o lecție de omenie, sau chiar o lecție de viață. În timp ce se îndrepta spre casă, în apropiere de Filipeștii de Pădure, jandarmul a observat pe șosea trei mogâldețe care erau cât pe ce să fie strivite de mașinile care circulau cu viteză.

Mădălin Tănase a oprit și le-a făcut semn și celorlalți șoferi să oprească, totul în încercarea de a proteja și salva cei trei cățeluși.

”În timp ce mă îndreptăm spre casa, am găsit în mijlocul drumului 3 cățeluși plouați și înfrigurați care puteau sa fie accidentați de autoturismele care mergeau pe acel drum. Rugăminte: Nu mai aruncați cățelușii pe câmp!”, a postat Mădălin Tănase pe pagina lui de facebook.

madalin si catelusii madalin si catelusii 3 madalin si catelusii 2 madalin si catelusii 1

Mădălin i-a luat pe cățeluși acasă și încearcă acum să le găsească stăpân.

Foto – facebook Mădălin Ana Maria Tănase

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor