logo
RNTV Live

Trei miniștri au demisionat. Vezi cine sunt cei propuși să-i înlocuiască

miniştri Noi propuneri& sursă foto Realitatea.net
Mihai Constantinescu

Noi propuneri

Miniştrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au decis să demisioneze din funcţie, chiar dacă partidul îi susţinea în continuare. Anunţul a fost făcut joi seară, după mai bine de cinci ore de şedinţă a Comitetului Executiv Naţional. Decizia a fost luată “pentru a nu se pune în pericol guvernarea de către PSD”. Acum se caută înlocuitori.

În urma remanierii au fost propuse alte trei nume. Este vorba despre: Marcel Ciolacu la Ministerul Dezvoltării Regionale, Mihaela Popa la Fonduri Europene şi Gabriel Vlase la Transporturi.

Gabriel Vlase, propus pentru Transporturi, a apărut în mai multe scandaluri cu retrocedări. Presa a amintit de acesta inclusiv în dosarul retrocedarilor, în care Hrebenciuc este trimis in judecată, dar acesta a negat orice legătură, notează realitatea.net

Ion Marcel Ciolacu, vicepremier în Guvernul Tudose 1, este unul din oamenii de maxima incredere a lui Liviu Dragnea, din cercul de apropiati cu acces la decizia politică, mai adaugă realitatea.net.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor