logo
RNTV Live

Trei ploieşteni, depistaţi de jandarmi azi noapte cu droguri de mare risc

1ce6b8b9-6b63-4349-aeea-f53580d1c118
Mihai Constantinescu

Prinşi cu droguri

Trei ploieşteni, depistaţi de jandarmi azi noapte cu droguri de mare risc

Cei trei, cu vârste între  19 şi 25 ani se aflau azi-noapte în faţa unui bloc din oraş. Au fost luaţi la întrebări de jandarmi după care, preventiv, au decis să le controleze şi buzunarele.

S-au găsit pliculețe ce contineau o substanta vegetală de culoare verde deschis ce părea a fi din cele interzise la deținere. Jandarmii au ridicat bunurile în vederea confiscării şi au întocmit acte de sesizare a organelor de urmărire penala, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere şi consum de droguri de mare risc.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/camera-subterana-cu-bleciuge-prinse-in-podea-descoperita-sub-un-garaj-din-curtea-criminalului-din-caracal/?fbclid=IwAR1LbHE_TstzJmvbHvjeVKuiXa3ip2HfTcgr3BugSHVTr1_rZshsxtxqd_M

UPDATE

Au fost depistați în parcul din spatele fostului cinemascop, la orele 02:00. La apariția jandarmilor în zonă, aceștia au devenit circumspecți, încercând să se ascundă. Drept pentru care au fost legitimați și au fost supuşi unui control corporal.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor