logo
RNTV Live

Trei șefi din ANAF implicați în Dosarul Murfatlar au proprietăți în Prahova

anaf
rnews

Cei opt şefi de la ANAF şi Ministerul Finanţelor anchetaţi în dosarul Murfatlar au terenuri în Bucureşti şi în mai multe judeţe, apartamente, vile, case de vacanţă, salarii anuale între 70.000 şi 120.000 de lei şi indemnizaţii de la firmele în care statul este acţionar. Trei dintre aceștia dețin terenuri și case în localități din Prahova. Astfel, Cristian George Lascu era, potrivit declaraţiei sale de avere din martie 2016, director general adjunct în Ministerul Finanţelor Publice. Acesta deţine trei terenuri în judeţul Prahova şi Bucureşti, o casă în Capitală şi o casă de vacanţă în Tohani.

Ioana Toma și-a depus ultima declarație de avere în decembrie 2012, când ocupă funcţia de director general al Direcţiei Juridice a ANAF. Ea a notat atunci în declaraţia de avere că are două terenuri în Câmpina, două apartamente în Bucureşti, un autoturism Mercedes, bijuterii în valoare de 135.000 de lei şi datorii de 100.000 de euro. Salariul anual încasat de la ANAF era atunci de 56.000 de lei. Mariana Vizoli, secretar de stat şi fost director al Direcţiei legislaţie din Ministerul Finanaţelor Publice, a trecut în declaraţia de avere un teren în Breaza, două apartamente în Bucureşti şi o casă de vacanţă la Breaza.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor