logo
RNTV Live

Tricolorii, forțați să nu se mai antreneze pe “Ilie Oană”!

nationala la Ilie Oana 2018
Cristian Anghelescu

Tricolorii, forțați să nu se mai antreneze pe “Ilie Oană”!

După ce, ieri, au susținut un prim antrenament pe arena “Ilie Oană”, elevii lui Cosmin Contra – prin vocea tehnicianului –  au anunțat că vor reveni, astăzi, pentru încă unul. Decizia a fost luată după ce staff-ul echipei naționale a apreciat calitatea gazonului din Ploiești.

Numai că, aseară, oficiali din cadrul FRF au schimbat programul, stadionul “lupilor” urmând a fi, astăzi, gazda primelor două partide contând pentru Turneul de Elită U-19, turneu la care participă Serbia, Suedia, Ucraina și România. Iar asta a dat peste cap ședința de pregătire a “tricolorilor”…

Meciurile se vor disputa de la orele 14:30 și 19:30, primul urmând a fi cel dintre Suedia și Ucraina, în nocturnă urmând a evolua România cu Serbia.

Accesul suporterilor la meciurile de astăzi este liber, dar numai în baza unui bilet cu valoare zero care poate fi procurat de la casieria stadionului.

Lotul pe care se bazează Cosmin Contra

Pentru primele jocuri ale anului, cel cu reprezentativa Israelului, pe 24 martie, de la ora 20:00, în deplasare și duelul cu Suedia, de pe 27 martie, de la ora 21:30, care va avea loc la Craiova, pe stadionul “Ion Oblemenco”, selecționerul Cosmin Contra a avut la dispoziție pentru prima dată întreg lotul de jucători convocat.

Ieri la “Ilie Oană” și astăzi pe o arenă la margine de București, “Guriță” a avut și are posibilitatea să-și urmărească elevii:

Portari: Ciprian Tătărușanu, Silviu Lung, Florin Niță, Bogdan Lobonț

Fundași: Romario Benzar, Cristian Manea, Cosmin Moți, Cristian Săpunaru, Dragoș Grigore, Alin Toșca, Ionuț Nedelcearu, Nicușor Bancu

Mijlocași: Mihai Pintilii, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău, Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu, Dorin Rotariu, Paul Anton, Gheorghe Grozav, Dennis Man, Ciprian Deac, Alexandru Mitriță, Constantin Budescu.

Atacanți: Claudiu Keșeru, George Țucudean

Împreună cu ei, cot la cot, “Guriță” a parcurs întreaga tematică a ședinței de pregătire, lucru pe care-l va face și astăzi.

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor