logo
RNTV Live

Tricolorul LMV Ploieşti participă la Jocurile Mării Negre, la Buşteni

jocurile-marii-negre-busteni-650×256
Cristian Anghelescu

La zece ani de la prima prezenţă în cadrul competiţiei multisportive pentru veterani Jocurile Mării Negre, clubul Tricolorul LMV Ploieşti va reprezenta România la volei masculin, la prima ediţie a întrecerii în noul format.

Competiţia multisportivă revine din acest an, când are loc cea de-a VI-a ediţie, cu un nou sistem de desfăşurare, toate ţările participante, care au deschidere la Marea Neagră, găzduind o parte dintre disciplinele sportive programate.

România va fi parte organizatorică în cadrul Jocurilor Mării Negre, cu sprijinul primăriei oraşului Buşteni, concursurile de volei şi fotbal masculin urmând să se desfăşoare în staţiunea montană de pe Valea Prahovei, de vineri (7 octombrie) până duminică (9 octombrie).

La volei, România va fi reprezentată de Tricolorul LMV Ploieşti, urmând să se confrunte cu echipe din Ucraina, Bulgaria şi Turcia.

După ce s-au întors de la un concurs din Polonia, clasându-se pe locul al cincilea la categoria +40 ani, voleibaliştii veterani de la Tricolorul LMV Ploieşti vor încerca să cucerească în premieră marele trofeu la Jocurile Mării Negre, după două participări în care s-au situat pe locul 2 (în 2006, la Varna – Bulgaria), respectiv pe locul 3 (în 2008, la Istanbul – Turcia).

Lotul echipei ploieştene care va reprezenta România este alcătuit din următorii jucători: Neagu Laurenţiu, Alecse Dacian, Florin Vasile, Georgescu Mihail, Vasilescu Adrian, Mateescu Marian, Ştefurac Marius, Anton Marian, Şerban Mihai, Diaconeasa Dragoş.

Mâine seară, de la ora 19:30, este programată şedinţa tehnică, la Hotel Silva, când va fi stabilit şi programul de concurs. Festivitatea de deschidere este programată sâmbătă dimineaţă, de la ora 9:00, la sala de sport „Silva”, unde se vor desfăşura meciurile din cadrul concursului de volei, începând cu ora 10:00. Faza finală a competiţiei de volei va avea loc tot sâmbătă, începând cu ora 15:00.

În aceeaşi perioadă, în cadrul Jocurilor Mării Negre se vor mai desfăşura concursuri la următoarele discipline sportive: înot şi tenis de câmp (Varna, Bulgaria), baschet masculin şi tenis de masă (Lileburgaz, Turcia), atletism şi volei feminin (Odessa, Ucraina).

sursa: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor