logo
RNTV Live

Trofeul Sinaia-întâlnirea cailor putere!

viteza
Oana Stoica

73 de piloţi și 3 echipe s-au înscris pe lista preliminară, în cursa pentru Trofeul Sinaia.

La închiderea perioadei oficiale pentru înscrieri în cursa pentru Trofeul Sinaia și-au anunțat prezența 73 de piloţi și 3 echipe. În week-end  s-a desfășurat cea de-a V-a etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2016, organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Spectatorii au avut ocazia să vadă nu mai puțin de 4 supercar-uri, dintre care 2 Ferrari 458 Challenge, 1 Ferrari 430 Challenge și un Audi R8GT.

Lupta pentru primele locuri a fost interesantă, fiind marcată de întoarcerea în campionat a lui Paul Andronic, care după pauza de la Rânca a revenit pe traseele de concurs, cu Mitsubishi-ul evo V modificat complet în garajele Autotehnica. Din lista de start au lipsit Horațiu Ionescu Cristea care a vândut Ferrari-ul său lui Alessandro Pietta. Prezenți au fost însă Bogdan Cuzma, Lucian Răduț, Ovidiu Zabreca, Edu Stan, Dan Prepeliță și Andrei Dumitrescu.

titi

Spectatorii aflați pe traseul de concurs au avut ocazia să îl salute pe decanul de vârstă al motorsportului românesc, maestrul Marin Dumitrescu, care la 98 de ani a urcat – de data aceasta în postura de copilot – pe traseul unde a câștigat în 1948 în fața lui Petre Cristea și Jean Calcianu.

Titi Aur, cel mai cunoscut dintre piloții de raliu, a încîntat publicul cu demonstrații spectaculoase de conducere defensivă și pilotaj pe patru roți.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor