logo
RNTV Live

Trupurile lui Erik Gulacsi şi Dor Geta Popescu au fost preluate de Medicina Legală. În urma necropsiei va fi stabilită cauza morţii celor doi copii

dor geta popescu
rnews

Trupurile celor doi  copii care și-au pierdut viața în avalanșa produsă sâmbătă în Masivul Retezat au ajuns, în urmă cu puţin timp, la medicii legiști care urmează să efectueze necropsia. Echipe de salvamontiști și jandarmi montani au  recuperat trupurile lui Dor Geta Popescu şi Erik Gulacsi de la locul accidentului.

Medicii legiști vor efectua necropsia celor două victime și vor stabili cauza morții celor doi minori.

Operaţiunea de recuperare a celor doi copii decedaţi în Retezat a fost una extrem de dificilă. Ea a durat 11 ore şi la ea au participat peste 20 de jandarmi şi salvamontişti montani.

Poliția a deschis dosar penal in rem  în cazul morţii celor doi tineri. Ancheta este coordonată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg. În funcție de complexitatea ulterioară a cauzei, dosarul ar putea fi preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

sursa – agerpres.ro

sursa foto – agerpres.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor