logo
RNTV Live

Tu faci plinul cu distracție sus pe terasă, Bringo îți face cumpărăturile gratuit!

Campanie Bringo&Ploiesti Shopping City
rnews

Tu faci plinul cu distracție sus pe terasă, Bringo îți face cumpărăturile gratuit!

Faci consumație de minim 10 lei și în 90 de minute îți sunt aduse cumpărăturile din Hipermarket Carrefour

 

Ploiești, 5 august – La Ploiești Shopping City cumpărăturile nu îți mai consumă nici energie, nici timp. Vara aceasta, aplicația Bringo și terasa centrului comercial au făcut echipă pentru tine.

Toată luna august, cumpărăturile făcute din Hipermarket Carrefour prin intermediul aplicației Bringo îți sunt livrate complet gratuit, chiar la portbagajul mașinii tale din parcarea Ploiești Shopping City. Și asta în timp ce faci plinul cu cocktailuri răcoritoare, cafea energizantă și mâncare apetisantă, sus pe terasă.

Vino sus pe terasa Ploiești Shopping City și fă plinul cu food&drinks de minimum 10 lei. Cumpărăturile din Hipermarket Carrefour fă-le prin aplicația Bringo, în timp ce te bucuri de efervescența zilelor de vară. În 90 de minute ai cumpărăturile livrate complet gratuit la portbagajul mașinii tale din parcarea Ploiești Shopping City. Tot ce trebuie să faci ca să beneficiezi de gratuitatea livrării este să arăți livratorului Bringo bonul de casă de minimum 10 lei.

Restaurantele și cafenelele care deservesc noua terasă Ploiești Shopping City sunt Calif, Chopstix, KFC, La Cucina, McDonald’s, Mesopotamia, Old Beirut, Pizza Bonita, Pizza Hut, Salad Box, Sushi Master și Tucano Coffee, care te așteaptă cu meniuri apetisante si energizante.

Bringo este platforma prin care poți plasa comenzi pentru cumpărături în magazine, supermarketuri și hipermarketuri partenere din toată țara. Un livrator îți preia comanda și face cumpărăturile pentru tine, în mod personalizat. În doar 90 de minute, întreaga listă de produse îți este livrată la adresa încărcată în platformă. Aplicatia Bringo este disponibila în Apple Store si Google Play.

Detalii si regulament despre campania Tu faci plinul cu distracție, Bringo îți face cumpărăturile gratuit! le găsești pe pagina www.ploiestishoppingcity.ro

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor