logo
RNTV Live

Tupeu de şofer. Este incredibil unde a parcat un prahovean/ FOTO

Tupeu de şofer "şmecher"! Imaginile care vor înfuria toţi şoferii/ sursa foto adevarul.ro
Mihai Constantinescu

Tupeu de şofer “şmecher”! Imaginile care vor înfuria toţi şoferii

Tupeu de șofer! Prahovenilor nu le-a venit să creadă unde a parcat maşina. Mai exact pe o bandă de mers din parcarea unui mare centru comecial din Prahova, blocând pur şi simplu circulaţia. Conducătorii auto nu au avut de ales, aşa că s-au strecurat pe contrasens pentru a putea circula prin zona respectivă.

Un cititor republikanews.ro a trimis pe adresa redacţiei mai multe imagini cu un şofer care a reuşit să stârnească indignare printre conducătorii auto. Imaginile au fost surprise în parcarea unui mare centru comecial din Ploieşti. Acesta pur şi simplu şi-a abandonat maşina pe o bandă de mers. Nu i-a păsat de nimeni şi nimic. Lipsa de respect pentru ceilalţi şoferi nu are nici o explicaţie şi nici o logică, mai ales că la acea oră parcarea era plină de locuri libere de parcare.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/obisnuiesti-sa-ti-lasi-masina-pe-locurile-de-parcare-destinate-persoanelor-cu-dizabilitati-uite-ce-patesti/

Parcările mall-urilor, locul unde şoferii dau de necaz

Se pare că în parcările centrelor comerciale mari din Ploieşti, neplăcerile sunt la ordinea zilei. Recent, într-o altă parcare dintr-un mall din Ploieşti, un alt şofer a semnalat pe Facebook că maşina i-a fost lovită. Bineînţeles, şoferul care a provocat dauna nu a făcut altceva decât să fugă de responsabilitate.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/masinile-pe-trotuar-pietonii-pe-strada-vezi-unde-se-intampla-asta/

Şoferul care s-a ales cu maşina şifonată a mers și la firma de securitate, pentru a vedea înregistrările. Se pare că ar fi aflat de la unii martori că ar fi vorba despre o femeie. Care, culmea, după ce i-a bușit mașina, a încercat să șteargă cu mâna urmele accidentului!

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cat-costat-parcarea-unui-bolid-de-o-suta-de-mii-de-eurofoto/

Păgubitul a făcut și un apel pe Facebook, cerând ajutorul celor care au informații despre accident. Până în prezent şoferul a rămas doar cu paguba.

Incidentul a fost semnalat la sfârşitul lunii iunie. De atunci păgubitul încearcă să dea de urma şoferului care a provocat necazul.

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor