logo
RNTV Live

Tupeu maxim. Prahoveni prinşi de jandarmi la furat/ Video

Tupeu maxim. Prahoveni prinşi de jandarmi la furat/ Video
Mihai Constantinescu

Tupeu maxim.Cinci prahoveni, prinşi de jandarmi la furat de lemne

Tupeu maxim! Cinci bărbaţi au fost prinşi astăzi în timp ce furau lemne din pădure.Tinerii au fost prinşi în timpul unei acţiuni realizate de către jandarmii prahoveni tocmai în vederea stopării acestui fenomen.

Încidentul a fost înregistrat în zona comunei Vâlcaneşti. Cei 5 bărbați transportau materialul lemnos cu 5 căruțe pline ochi. Cu un tupeu maxim, aceştia transportau încărcătura ziua în amiaza mare. Planurile lor însă a fost năruite de către jandarmii care le-au ieşit în cale.

Acestia au fost sancționați contravenţional în conformitate cu prevederile legale.

 

Recent şi polițiștii din cadrul Postului Comunal Podenii Noi, au descoperit un caz asemănător  în timp ce acționau la limita satului Popeşti. Aceştia au oprit pentru control un atelaj tras de doi cai, care transporta 0,9 m.c. material lemnos salcâm.

Întrucât căruțașul (un localnic de 37 de ani) nu a putut prezenta documente justificative ale materialului lemnos transportat, polițiștii l-au sancţionat contravențional cu o amendă de 5.000 lei, precum și confiscarea lemnului și a atelajului.

O acţiune în forţă a fost realizată şi la Comarnic. Mascații au descins la locuința unui bărbat cercetat pentru trei fapte de ultraj. Oamenii legii au efectuat, pe 21 iunie, percheziții atât la domiciliul lui Ioan Alin Bunghez, cât și la alte trei persoane, bănuite că au tăiat ilegal arbori și că au furat materiale lemnoase. a urmat un scandal monstru care s-a finalizat cu o cercetare pentru ultraj.

Oamenii legii avertizează că astfel de acţiuni se vor intensifica, iar cei prinşi vor fi nevoiţi să suporte rigorile legii.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor