logo
RNTV Live

Turiștii care schiază pe pârtiile din Valea Prahovei își pot cumpăra ski pass-uri și online

preţurile Valea Prahovei a devenit mai accesibilă. Preţurile au scăzut simţitor. Vezi cu cât
Oana Stoica

Procesatorul de plăţi electronice NETOPIA mobilPay şi Teleferic Prahova au anunţat introducerea serviciului prin care biletele de acces pe pârtiile din Valea Prahovei pot fi cumpărate online.  Astfel, începând cu această săptămână, iubitorii sporturilor de iarnă din România îşi pot achiziţiona ski pass-uri online şi rapid, în Sinaia sau Predeal, intrând pe platforma Teleferic Prahova, unul dintre jucătorii de pe piaţa transportului pe cablu.

 „Odată cu relansarea website-ului societăţii, ne dorim să consolidăm poziţionarea competitivă a Valea Prahovei ca destinaţie pe tot parcursul anului. Un obiectiv important al societăţii este cel de a crea experienţe montane spectaculoase. Primul pas este îmbunătăţirea canalelor de comunicare şi de vânzare, astfel am decis să lansăm opţiunea de plată online. Am început să lucrăm la acest proiect înca din vara 2016”, a declarat Claudiu Ciubotaru, Director de Marketing Teleferic Prahova.
Sursa: capital.ro
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor