logo
RNTV Live

Turiştii petrec în “Oraşul rulotelor.” Locul din Prahova cu terapie gratis

Oraşul rulotelor /sursa foto Găndul info
Mihai Constantinescu

“Oraşul rulotelor”, deschis din martie până în septembrie

Există un loc în Prahova, unde turiştii se pot bucura de vacanţă chiar şi o lună de zile sau poate şi mai mult. Beneficiază de linişte, aer curat şi de privelişti superbe. “Oraşul rulotelor” este deschis tuturor pe timp de primăvară, vară şi toamnă.

Turiştii sunt aşteptaţi în “Oraşul rulotelor” . A devenit deja tradiţie ca Buşteniul să fie locul preferat de petrecere a vacanţei  pentru mulţi turişti veniţi. Din martie până în septembrie, poate şi mai mult de atât, Valea Cerbului din Buşteni devine “Oraşul rulotelor”. Sunt persoane care pur şi simplu s-au îndrăgostit de acest loc şi peterec vacanţa aici de 20 de ani neîncetat.

Oamenii spun că nu duc lipsă de nimic. Ba chiar că sunt multe avantaje decât un sejur la mare. Aici cheltuielile sunt foarte mici, unde mai pui că se bucură din plin de natură şi de linişte.

Cei care vin aici au rulotele dotate cu tot ce ar putea avea nevoie cineva plecat de acasă pe termen ceva mai lung.

Valea Cerbului, din Buşteni, un loc miraculos

Turişii spun că vacanţa în rulotă, pe Valea Cerbului, are numai beneficii

„Este un copac foarte mare care se zice că a fost testat de doctorul Streinu Cercel şi care are o energie extraordinară. Se duc oamenii şi stau lângă el cinci minute şi se revigorează. Pentru asta stăm, pentru aer”, a spus o turistă venită din Târgovişte.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/piramida-ca-in-egipt-aici-in-prahova/

„Azi am cosit iarba, ne plimbăm, ne mai ducem un pic pe la cabană, ne ducem prin pădure. Facem mişcare. Din aprilie am venit, plec în septembrie. Mai mergem la două săptămâni acasă, stăm o zi şi ne întoarcem”, a mai spus Voica Gheorghe.

Pentru că sunt practic contopiţi cu natura, nu de puţine ori au dat nas în nas şi cu urşii. Dar turiştii s-au obişnuit şi stiu ce au de făcut pentru a nu se înregistra incidente nedorite.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Gândul info.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor